Septik – igjen..

Da var det bare og fortsette installasjonen. Lufteslange skal trekkes, gjennomføring borres og monteres, koble til strøm og nivå måler monteres. Planen var å trekke lufting og nivåkabel til badet men etter å ha slåst med trekke snor ett par timer ga jeg opp. Det gikk bare ikke å få den ned der. Så da koblet jeg strøm mens jeg planla neste trekk. Strøm fungerte som planlagt heldigvis!

Jeg fant ut at jeg ville gå bakover inn i motorrom med lufting. Så følge defroster slanger ut mot skutesiden og finne en plass og montere gjennomføring der. Uheldigvis så innebærer dette å demontere sofa.

Med sofa borte blir faktisk tilgang til motorrom ganske god.
Slangen kommet frem til bestemmelse stedet. Nå gjenstår borring og montering av lufting. Det blir gjort neste uke.
Sofa kom greit på plass igjen den.. Holder seg godt det Ekornes skinnet!
Lufting med kullfilter og elektrisk på plass. Overgangene mellom slangene er i postgang, foreløpig skjøtet her.

Tanken ligger under ene gjestekøya, og jeg kom til at det enkleste er montere nivåmåler i enden av den. Er en enkel sak som viser litt, medium og fullt. Kort vei å koble den til, skal lage en utforing i eik som den blir montert fast i.

Da er det noen småting igjen før det er ferdig, og jeg må innrømme at dette var mer jobb en jeg trodde, men deilig at det er nesten ferdig.

I dag kjørte jeg båten til Aspøyvågen Marina hvor Cato og dem skal montere baugpropell til oss. Samtidig tar vi tidlig vårpuss i år. Så neste prosjekt for meg blir å gjøre det elektriske på baug propellen. Det blir neste innlegg.