Leverandører vi bruker

Her har vi lyst å legge inn litt omtale om de leverandørene vi bruker og som vi kan anbefale videre til andre. Vi skal la være å omtale dem vi ikke er så fornøyde med, men det kan kanskje leses mellom linjene i diverse innlegg.

Vi starter med

Aspøyvågen Marina:

https://amarina.no/

Cato har kontrollen hos Aspøyvågen marina.

Vi har stort sett brukt dem til alle båtslipp vi har hatt siste 8 årene, og er veldig fornøyd med både lokasjon, hvordan de behandler båten og hvordan de behandler folk. Hyggelige og imøtekommende og kan stoles på. En kjempefordel er også at båten står inne under tak. Dette gjør at man ikke er så vær avhengig når man først er oppe. Vi har brukt dem til forskjellige tjenester, sist nå til montering av baugpropell.

Seatronic.no

Utstyr til båtene vi har hatt har vi handlet på flere plasser både på nett og lokalt, men vi har landet på Seatronic som vår hovedleverandør.

https://seatronic.no/

Grunnen er rett og slett at de har en fantastisk kundeservice. Vi kan sikkert finne billigere varer andre steder, men hver gang jeg har hatt problemer med noe jeg har kjøpt hos dem så ordner de opp uten noe problem. Det er verdt mye for meg!

Poleringskongen

Vedlikehold av gelcoat er mye jobb hvis en skal få godt resultat. Vi har prøvd mye rart på markedet, både billige produkter og dyrere, med varierende resultat. De siste par årene har vi brukt produkter fra Poleringskongen med godt resultat. Vi har pr. nå brukt poleringsmaskina og Angelwas rubbing produkt og er kjempe fornøyd med dem. De har imidlertid flere produkter for båt vi har lyst å prøve, og vi kommer til å dokumentere dette som vanlig her.

https://poleringskongen.no/