Om Carpe Diem.

Carpe Diem er en Concorde Carver 821 LS, 2012 model.

Etter å ha prøvd ut bobillivet ett års tid endte vi med å gå for en bil med mere plass, bedre isolering, større lagringsplass og mere lastekapasitet. Det var litt tilfeldig at det ble en Concord, men når vi først fant den så ble vi raskt veldig fornøyd med den.

Vi liker spesielt godt romløsningen med dusj og toalett vis a vis hverandre, mulighet for å stenge av mellom salong/pentry og bad/soverom. Veldig flott dusj og stort toalett rom. Skinntrekk i salong og fører/pasasjer stoler er deilig og vi liker også at det er så romselig i salong delen med grei plass til 7 voksne rundt bordet.

Garasjen er romslig og har plass til alt vi ønsker å ta med oss. I tillegg er det mye stuerom i mellom gulvene. I tillegg har vi ca. 1700 kg lastekapasitet, så vi får med alt vi ønsker og litt til.

Varmeanlegg er en 3010 Alde vann-varmer. Den kan kjøres på gass, strøm eller en kombinasjon. Det er radiatorer under gulv og rundt om i bodelen samt varmesløyfer i gulvene som gir en jevn varme i hele bilen. Bilen er derfor godt egnet til bruk i vinterårstiden.