Om Carpe Diem

Carpe Diem er en Laika Kosmo 512 2019 model. Den har 2,3 liter 150 HK og semi-automat gearkasse.

Den er såpass moderne at den har Face to face salong noe vi hadde sterkt ønske om. Det gjør bilen mye mere romslig i sittegruppen til tross for moderate 740 cm lengde. Vi syns det er kjekt med dobbeltseng, og denne har dette også. Den har muligheten for å regulere høyden på sengen, og dette er vel det vi er minst fornøyd siden det da blir mindre mulighet for skuffer og skap i sengen. Men det er noen bur som blir tilgjengelig ved å vippe opp nedkant av madrassen samt skap så det går bra så langt.

Vi liker spesielt godt romløsningen med dusj og toalett vis a vis hverandre, mulighet for å stenge av mellom salong/pentry og bad/soverom. Helt ok dusj og greit toalett rom. Sete trekk i salong og fører/pasasjer stoler liker vi spesielt godt, samt panel gardinger i waffel søm.

Garasjen er romslig og har plass til alt vi ønsker å ta med oss.

Varmeanlegg er truma luftvarme. Den kan kjøres på gass, strøm eller en kombinasjon. Det er luft dyser under gulv i bad og dusj området som også varmer spillvann tanken, samt i kjøkkenskap for å forhindre frysing av rør. Bilen er derfor godt egnet til bruk i vinterårstiden.