Mere Septik..

Fremover går det selv om det ikke er uten problemer. Første steg er å få tanken ned i det trange hullet jeg laget, og med list og lempe, og litt bannskap, gikk det endelig. Blindplugg var montert først, men inn-stussen ble montert etter tanken var på plass siden den stikker en del ut.

Appropo stusser, her kom neste problem. Det er 25mm stuss på toalettet, 38mm inn på tanken, 25mm ut fra tømme pumpen på tanken, og 32 mm på bunnventil! Siste fant jeg ikke ut før i går. For å ta den siste først så er planen nå å bruke gamle slangen som foring på stussen siden den er perfekt ytre dim. Men valgte å begynne slangetrekket fra toalettet. Festet den nye 25mm slangen til den gamle med to strips og teip. Fikk blåst ut alt vannet fra slangen ved å blåse gjennom den nye og lukket bunnventil. Så var det å dra og skubbe men måtte ha hjelp før det endelig gikk. Var veldig trangt mellom dusjen og skroget.

Gamle slangen må ut med den nye festet i enden.

Så nå har jeg bestilt 38 til 25mm overganger, 2 stk. Neste er å få på plass lufteslange med skroggjennomføring og montere nivå instrument på badet.

Gamle slangen er ute. Den nye 25mm viser så vidt men skal frem til tanken. Bunnventilen med feil dim, men fikser det med gamleslangen som fôring.