Klargjøring for Trandal helg.

I helga blir det tur igjen, denne gangen til vakre Trandal på country festival. Det sies jo at planlegging er halve turen og det er mye sannhet i det. Jeg bruker derfor alltid når jeg kommer fra tur og har fått vasket opp håndklær og diverse som skal ned igjen i båten, å legge dette rett i bagen, da tar jeg det med ved neste anledning og det er ligger klart når vi skal avgåre.

Tok også med madrasse trekkene hjem denne gangen, viktig å få vasket opp alt av tekstiler for å unngå båtlukt. Da er det klappet og klart.
Sånn, på plass i skapet og klart.
Badet er vasket og klart.

Det er heldigvis minimalt med båtlukt i Carpe Diem, men en liten snev er det, spesielt i lugarene. Oppdaget tilfeldig at når jeg brukte Citrus spray for å fjerne noen lim rester etter noe nips som har vært limt fast, så hadde det meget gunstig effekt på lukt. Så har da gått over vegger og tak med denne med godt resultat, blir en frisk sitrus lukt etter på. Den er kjempe god til å få vekk limrester, bare å spraye på og la det virke 10-15 minutter.

Den ser sånn ut.

I går ble det vasking av kalesje vinduer også, de så temmelig ille ut! Dette er jo et tema som går igjen og igjen på Båtfolk på FB, og for en stund siden var det ei som tipset om disse:

Brukte dem med godt resultat – vinduene ble blanke og fine. Vet ikke hvordan det blir på sikt i forhold til skjolder men håper det beste.

Dette ble bra!

Trengtes kan man si, jeg sparte ikke på klutene. Brukte mange og gnikket skikkelig, veldig enkelt og greit.

Denne helga skal vi ha med oss et vennepar og det er jo alltid hyggelig. Fikk klargjort gjestlugaren i går så nå er det så trivelig så.

Klart for besøk. ?

Pynteputer må man ha og jeg liker veldig godt dem de har på Kremmerhuset. Innleggsputene er deilige og fluffy og de har mange flotte trekk å velge blant. Var innom å kjøpte 2 nye i en flott orangebrun farge i dag, de stod godt til de blå vi har fra før ?

Kjekt med noe nytt ?

En slektning av meg sier at man skal alltid ha en flaske sprudelvann til kjøling i båten. Skal ikke skryte på meg å alltid ha det, men siden vi skal ha besøk i helga synst jeg det var på sin plass. ?

Har vasket ferdig i dag og fått ombord å pakket ut klærne så nå er alt klart. ?

Har gravd frem isbit maskina frå loftet også, blir stas med kald drikke.