Her ender seilasen…

Dette er siste innlegg i båtbloggen vår.

Det kom litt brått på oss, plutselig solgte vi båten vi er så glad i, har brukt så mye tid på å oppgradere, lagt planer for fremtidig utbedringer, og planer for turer vi ville ta med den.

Så det er vedmodig, men erkjennelsen av at nå strekker ikke helsen helt til for å klare det årlige vedlikeholdet, samt alle utbedringer en gammel båt trenger gjorde at vi kom til konklusjonen at vi ville selge.

Først tenkte vi å ta årets sommerferie som en avsluttning på båtlivet for så å selge til våren, men så tenkte vi at det skader jo ikke å test ut markedet. Det ble full klaff med ett par fra Valldalen som hadde tro på båten og som vi hadde tro på som nye eiere av den. Dermed ble det salg i løpet av en liten uke!

Men vi har fortsatt reiselyst og liker friheten av å ha «huset» med på tur.

Valget ble ikke overraskende å prøve bobil. Som tenkt så gjort, og atter en uke senere kjøpte vi en Sunlight T69L som vi testet ut i sommerferien. Dette ga heldigvis mersmak så det blir bobil livet vi kommer til å blogge om fremover.

Vi kommer til å endre utseendet og innhold her inne slik at alle gamle båt blogg innlegg blir tilgjengelig fra egen side, mens nye innlegg vil bli tilgjengelige fra hovedsiden.

Takk til alle som har fulgt oss, og som vi har truffet på turer fjernt og nært, kanskje møtes vi igjen på bobiltur.

Vemodig avskjed med Carpe Diem.
Det ble mye arbeid å tømme båten, det blir dratt ombord overraskende mye over tid!