Bobiltreff på Åndalsnes 29.09 – 01.10.23

Gleden var stor når vi så at Kroken Åndalsnes i samarbeid med Bobilvenner Møre og Romsdal og NBCC Region 6 inviterte til bobiltreff igjen. Vi syntes treffet i mai var så bra at dette ville vi være med på.

Denne gangen var det to vennepar av oss som også ville være med så dette lå an til å bli ei morsom helg.

Men vi holdt også på med innbytte av bil, fra Laika til Concorde. Dette skulle egentlig skje to uker før treffet, men så ble det oppdaget litt småtteri på begge bilene som skulle utbedres før bytting. Dette ble derfor utsatt på ubestemt tid…

Så ut av det blå, onsdag før treffet, ringte selgeren av Concorden til Hallgeir og lurte på om de kunne møtes i Trondheim den helga for å bytte.

Da var det høy stressfaktor en stund, han holder på å ta C1 lappen så Jan-Asle, broren hans, skulle være med å hente bilen. Men passet det for han denne helga da? Og hva med treffet på Åndalsnes?

Men det ordnet seg, Jan-Asle kunne heldigvis bli med og jeg kunne få bo hos det ene venneparet vårt, Hilde og Roar fra fredag til lørdag. 😊

Vi bestemte da at Hallgeir og Jan-Asle kjørte til Trondheim på fredag, fikk byttet bil tidlig på lørdag for så å komme til Åndalsnes og bli med på treffet om kvelden.

Hilde og Roar hentet meg i Ålesund etter jobb og jeg fikk prøve meg som baksete passasjer, noe som fungerte kjempe bra.

På vei til Kroken Caravan på bobiltreff. 🙂

Kristin og Bent Hugo kom frem en liten stund før oss, og hadde funnet parkeringsplass til begge bilene ved siden av hverandre. Så da var det bare å parkere før vi rakk en liten tur på utstyrsbutikken før de stengte.

Der var det god stemning og de var veldig klare for helga – like blide og imøtekommende som alltid.

Bent Hugo hadde bursdag på fredag og Hilde, Roar og jeg hadde en liten overraskelse på lur…. vi hadde med oss litt party effekter og dro til med bursdagssang og gaver. Jeg tror han ble både overrasket og glad, og kanskje en liten smule brydd… 😜

Vi klemmer til med bursdagssang for Bent Hugo.
Bursdagsbarnet.
Kristin hadde med seg nydelig gulerotkake og vi måtte jo selvfølgelig ha musserende.
Roar og Bent Hugo laget levegg av teppene, kjempe smart.

Stemninga var som vanlig veldig god og tida gikk fort, plutselig var det på tide å gå bort på pub-kvelden som de arrangerte inne i utstillingshallen. Der var det stinn brakke når vi kom, men vi fikk plass og koste oss videre der.

Det ble servert pølser med brød og de gikk ned på høykant. Denne kvelden var det diskotek med et meget variert utvalg i musikk og dansefoten fikk kjørt seg.

DJ Caravan sørget for dansemusikken.
Fullt hus og god steming.
«Prikken» holdt koken både om dagen og kvelden, Hilde og jeg måtte ha oss en liten prat.
Roar syntes ikke at en party hatt var nok. 😂
To gode venner.

Det var en kjempe morsom kveld som vi heldigvis hadde vett til å avslutte i rimelig tid slik at vi var klare for lørdagen.

Lørdag måtte vi en tur innom caravan butikken igjen, nok av fristelser der, så litt handling ble det på oss alle sammen.

Noen av bilene som var på treffet, det var plass til 75, jeg vet ikke om det var helt fullt, ,men det kunne ikke være langt unna.

Når vi var ferdig med shoppingen gikk vi en tur ned til sentrum, Hilde og Kristin var i shoppingmodus, det var ikke vi tre andre så vi tok oss en liten tur på pub mens vi ventet på at de fikk forlystet seg ferdig.

Jeg var passe stresset, smånervøs og spent på å få se den nye bobilen, hadde kun sett den på bilder og video så det er jo en sjangse å ta, men siden den var helt oppe i Leknes i Lofoten så fikk vi ikke til å få sett på den, og når selger da i tillegg tilbydde seg å møtes i Trondheim så måtte vi bare ta sjangsen.

Jeg hadde jo snakket med Hallgeir underveis og han sa at bilen var bedre enn forventet så det var en lettelse å høre, han mente at de kom til å være fremme på Åndalsnes ca klokka 16.30 så da var det bare å smøre seg med tålmodighet.

Mens vi ventet så koste vi oss med mer gulerotkake og endelig så kom de. Da var vi ikke sene om å styrte til for å se.

Bilen så heldigvis bra ut og jeg fikk flyttet bagasjen min over i en fei.

Stor stas med «ny» bobil.

Vi måtte jo selvfølgelig feire kjøpet så da ble det åpning av musserende i bilen før vi gikk bort til middag.

Vi feirer nye bilen 🍾

Om kvelden var det middag fra Wolstadfjøset, nydelig lasagne. Og stand up med Anita Nyhagens karakterer, morsomt. 😄 Så spilte Trubadur Frode Bredelig Aarsbog opp til dans, men mange var nok slitne fra dagen før så det ble tidlig lite folk igjen i lokalet. Vi selv var også mer ute i bobilen denne kvelden men fikk svingt oss litt da også og det ble nok en morsom kveld.

Svein Erik Gråberg ønsker velkommen.
Gjengen klare for middag.
Matkø.

Dette ble nok ei flott helg på Kroken Åndalsnes og de kan igjen klappe seg selv på skuldra og være fornøyde med et vellykket arrangement. 😊

2 kommentarer til «Bobiltreff på Åndalsnes 29.09 – 01.10.23»

  1. Så flott at det gikk i orden med ny bil for dere. Ja helga hos Kroken var topp fra start til slutt, Håper på gjentakelse.

    1. Ja, det var litt nervepirrende en stund men vi er veldig glade for at det er i orden nå:-) Helt enig, håper de får til flere sånne treff.

Det er stengt for kommentarer.