Vinterpussen fortsetter

Dagene går videre med mere bunnsmøring, montering av sink samt videre arbeid med montering av baugtrøster. I dag var baugpropell ferdig montert, tunell primet og bunnsmurt, så jeg fikk bunnsmurt resten ferdig. Var på bilteme og kjøpte inn AGM batteri og batterilader som skal stå fremme hos baugpropell. I helgen vil jeg prøve å få koblet alt sammen, inkusivt hovedbryter, . Cato lager til kabler i morgen slik dem er klar. Blir 70m2 kabel på kun 2,5 meter tur/retur så skal vel gi nok effekt håper jeg. Bilder følger.

Ferdig bunnsmurt også i tunellen. Herlig å se propellen på plass, blir spennende med testkjøring.
Trøster og tunell i herlig forening 🙂 Rent og pent og skikkelig utført arbeid!
Batteriet skal få sin plass i forkant av fremre spant, skal bygge en hylle som jeg skrur fast i avsktivere og med reim som holder fast batteriet.
Kjøpte en 8A inteligent lader på biltema, er en 9 trins sak som skal finne ut hva som skal til selv. Det har også de-sulfatering funkjson. Foreløpig blir den montert inne i kabinen slik vi ser hva som foregår med 12 v ledninger ført inn til batteri. Senere skal vi skifte tepper så da blir det vel å prøve å få egen kontakt inne under sengen slik den kan stå der.
zink må til, nye podder på trimflaps…
og zink på propell mutter. Var dyre men syns det var nok groper i propell som det er, så håper å slippe flere .
Nippel på septikk gjennomføring er skiftet av Cato og er nå i orden. Jeg prøvde jo selv…
..Men slik går det når man jobber på egen hånd. Tangen glapp og smelte hånden i en kant så ble litt gule og blå.