Noen ganger er det all right!

Dusj lensepumpe tok kvelden første uka i ferien, surt, men overkommelig siden det er dusj i de fleste gjestehavner. Tidligere eier var veldig grei og sponset ny Rule pumpe. Den ble bestilt slik den lå klar da vi kom fra ferien. Tv antennen var også dårlig, så vi har hatt med hjemme antennen og klart oss med den, men nå bestemte vi oss for å montere ny Triax ufo antenne. Det sto allerede strøminserter og den målte jeg 12 volt på så den tenkte jeg å gjenbruke. Men først lensepumpe, greit å få den på plass før neste tur tenkte jeg. Den gamle er fra båten er ny.

Gjort sitt denne..
Rule dusj lensepumpe, skal være gode greier dette.

Den nye er flott å se på, litt større så det ble en trasig jobb å få ut og tilpasset slanger for den nye, men til slutt, etter mye plunder og sår skulder og rygg, så var den på plass! Å jubel og glede, bare å teste den før lokket monteres og vi er klar for tur.

Her virka det ikke nei! Sendte mail til Seatronic med video over og dem sendte ny pumpe med en gang, men nå hadde jeg fått nok av dusjpumper så jeg tok fatt på Tv antennen med ny optimisme. Monterte antennen på plass, måtte kappe av ca 20 cm av kabelen oppe fordi den var tæret i enden, men fant god kabel og den er fortsatt lang nok. Koblet til via strøminserter og….. ingen signal. Koblet fra igjen og måte spenning oppe ved antennen, 12 v, sjekket lys på antennen, ingenting. Da var det bare å motere ned igjen, har bestilt Triax strømforskyning i håp om at det gjør susen, men det ble hjemme antennen på denne turen også.

Så da har jeg fått min del av plunder og heft for denne gang syns jeg. En smule frustrert da vi dro på tur.

Men så kom goværet til sunnmøre, 30+ grader, en kald pils i handa og bare velstand. Så som Odd Børretzen så fantastisk poengterte: Til tross for noen tilbakeslag, og problemer med båtliv og utstyr og ellers i livet: Noen ganger er det helt all right!

Livet i båt er noen ganger helt all right!