Torghatten og Velfjorden.

I dag våknet vi til strålende sol, herlig. Jeg er så heldig å ha tante og onkel i Velfjorden og onkel tilbydde seg å komme og hente oss i Brønnøysund, å kjøre oss ut til Torghatten ( det er litt for langt å gå. ) Det var en flott tur opp til og gjennom hullet og ned på andre siden, dette er noe jeg har hatt lyst til lenge så er veldig fornøyd med at det ble nå. Etterpå ble vi med hjem til dem i Velfjorden der tante disket opp med deilig middag, sosakjøtt av elg, nam. Koste oss sammen med dem noen timer før onkel kjørte oss tilbake til båten. Service på topp nivå! Begynte å regne ut på ettermiddagen, men er heldigvis fint og stille å ligge i havna.

Å for ein strålande morgon!!
Flott utsikt.
Hallgeir nyter utsikten.
Veldig fornøgde 🙂
Bratt trapp ned.
Åpninga fra andre sida.
Onkel Atle stod å venta på oss når vi kom ned.
Neste gang spørs det om vi ikke må en tur på toppen av Torghatten.
Hurtigruta Roald Amundsen.
Utsikt fra verandaen til Tante og Onkel i Velfjorden.
Frodig og fint.
Vertskapet – onkel Atle og tante Bjørg. Tusen takk for nydelig middag og for gode boller som vi fikk i går, var deilig frokost i dag.

2 kommentarer til «Torghatten og Velfjorden.»

  1. So kjekt å få følge med på ferda nordover, og so bra at sola ville kome fram ei ri!! Onkel og tante e ett fantastisk vertskap og ikkje minst turguida. Her heime hølja regnet ned og tora buldra før i dag, og d ser ikkje ut til å letne særleg i vika som kjøm heller. Fantastisk….

    1. Det e dei Monica ? no håpa vi kvar dag at sommeren skal komme,alt e so mykje kjekkere då. Men Helgeland e heldigvis vakkert i regn også!

Det er stengt for kommentarer.